neděle 27. října 2013

Za Hagenem na Ameriku

Teda musím říct, že poslední výprava se opravdu povedla. Jeden z posledních říjnových víkendů nás nezklamal a zařídil naprosto dokonalé počasí a ještě obarvil listnaté lesy kolem Karlštejna do neuvěřitelných barev. Bydlely jsme na naší ověřené ubytovně v Srbsku, kam se rády vracíme hlavně kvůli nádhernému okolí. V sobotu jsme dojely vlakem na Karlštejn, který se před námi tyčil v neprostupné mlze spíš jako zjevení než jako opravdová budova.
Z Karlštejna jsme pak do Srbska šly krátkým výletem přes Velkou a Malou Ameriku, Mexiko a prozkoumaly jsme i méně známé malé lomy za nimi, kde se prý skrýval ve štolách tajemný zlý Hagen. Do jedné jsme i zkraje nakoukly, ale jelikož nejsou zpevněné, tak jsme raději dovnitř nelezly. Nicméně jsme cesty využily i k rozšíření počtu námi nalezených kešek a holky si na nich procvičily luštící dovednosti.


 V neděli jsme potom na při procházce na Alcazar hledaly poklad, který tam zanechal sám Hagen a který byl plný sladkých odměn pro holky. Sazmořejmě ovšem až potom, co rozluštily, kde ho hledat;-)
Během celé výpravy jsme navíc uspořádaly spoustu her a soutěží, za které holky vyhrávaly samolepky s fotkami zvířat do sběratelských alb, která dostaly, takže bylo o zábavu rozhodně postaráno. Celkově to byl prostě prima víkend a těšíme se na další podobné akce...



2 komentáře: