středa 2. října 2013

Den otevřených kluboven

Čili jen tak krátce o tom, jak si mohl areál střediska prohlédnout kdokoliv, kdo o to měl zájem, a co jsme pro tyhle návštěvníky nachystaly. (Kromě toho, což se rozumí samo sebou, že jsme naši klubovnu důkladně uklidily, dozdobily nástěnky a donesly k prohlížení nejnovější kroniku.)

Jelikož jsme Vlaštovky, dívčí oddíl, patří mězi naše záliby (někdy až obsese) různé rukodělky v čele s rozmanitým korálkováním, proto jsme návštěvníkům připravily celou naši zásobu korálků, nití a saturny, aby si mohli navléknout náramek nebo, ti zručnější, třeba ukorálkovat zvířátko.

Jelikož jsme Vlaštovky, oddíl přiměřeně akční a navíc samozřejmě šikovný, natáhly jsme mezi stromy slacklinu coby maličkostabilnější obdobu provazochodeckého lana, aby si na ní zájemci mohli zabalancovat.

A jelikož jsme Vlaštovky, prostě Vlaštovky, sehnala obětavá BrePťa jedenáct návodů na skládání různých složitějších, leč krásných a zajímavých vlaštovek z papíru. A tak kdo od nás chtěl podpis na důkaz, že nás skutečně navštívil, musel si nějakou tu vlaštovku složit a v letu vyzkoušet.

Kdo takhle navštívil všechny klubovny, dostal malou výhru a velkou pozvánku do kteréhokoliv oddílu, který se mu při obchůzce zalíbil.

Hapla

Žádné komentáře:

Okomentovat