pondělí 10. dubna 2017

9. 4. 2017 Malá mlsná opice






Dnes jsme se s oddílem zúčastnily závodu pro vlčata a světlušky. Dlouho jsem předem nevěděla, kolik holek přijde, takže když jsme se ráno na zastávce sešla s 6 děvčaty, koukala jsem jako sůva. Přišla Kája, Klíště, Pískle, Myška, Tete a její kamarádka Kačka, která se na nás přišla podívat poprvé. Na Slovanech na nás na zastávce ještě čekala Pédo s Tygříkem a nakonec jsem měla holek 8.
Vytvořily dva úderné týmy – jeden „prdlých tuleňů“ i s plyšovým maskotem tuleně a druhý „kočičí šelmy“, které měly za maskota tygra z pohádky Medvídek Pú. Po příchodu do parku na Homolce jsme se zaregistrovaly a holky si šly hrát s ringem. Aby se nenudily a měly jsme zaznamenáno, kdo dorazil, udělaly jsme si fotografické okénko s maskoty, ve skupinkách a nakonec fotky na stromě. Aby toho nebylo málo, navštívil nás Malý mlsný opičák, který se s holkami byl ochotný vyfotit, a tak na strom lezly všechny znovu.
Okolo jedenácté hodiny vyrazily oba naše týmy na trasu a asi za půl hodinky byly zase zpět. Takže jsme si šly projít připravený doprovodný program – lezení po slacklině a bitva žížalami (co se používají při plavání v bazénu). Nakonec se holky zabavily i házením si létacím talířem a hledáním zajímavostí v přilehlém parčíku.
Před vyhlášením výsledků byl skupinový tanec „Vot tan chu“. Zbytek vyhlášení byl
velmi rychlý a stručný. Vyhlásili prvních 5 míst a závody tímto byly skončeny. Kočičí šelmy – tým složený z Tygříka, Myšky, Tete a Kačky byl na 8. místě a tým Prdlých tuleňů ve složení Kája, Pédo, Klíště a Pískle, se umístily na 23. místě. Cesta na zastávku byla rychlá, zastavili jsme ještě u prolézaček v parku na Homolce a holky si zde zaběhly „veverčí“ (opičí) dráhu.

    

Žádné komentáře:

Okomentovat