neděle 13. března 2016

Zima 2016

Vlaštovky obvykle na zimu odlétají, ale my jse extra otužilé, a tak nejenom že zůstáváme, ale my dokonce vyrážíme i ven do přírody! V lednu jsme totiž společně s dalším oddílem z našeho střediska, Siriusem, vyrazily na společnou sáňkovací výpravu na Svárožnou - skautskou základnu ukrytou hluboko v šumavských hvozdech, kam ani zvuk aut nedolehne, natožpak, aby nám tam nějaký dopravní prostředek dojel - statečně jsme tedy k zákaldně prošly závějemi tmou, lesem, sněhem - zkrátka pořádný zážitek už po cestě od vlaku...
Jenže ono to nebylo jen tak, ono se ukázalo, že jsme vlastně expedice pirátů, která zamrzla někde u Arktidy a teď co s tím, že? No jednoduché to nebylo, sehnat si novou loď a vyřešit, jak se dostat domů - ale zahrnovalo to psoustu zábavy ve sněhu, nějaké to tvoření, hledání, moření, no hlavně že to dobře dopadlo!

V únoru jsme pak ještě stihly uspořádat střediskové Zpívánky - soutěž ve zpěvu pro všechny oddíly z našeho střediska, kde jsme se nejen vyřádily, prootže nešlo ani tak o kvalitu zpěvu, jako o vtip a zábavu, ale i snědly spoustu dortů, které jsme napekly jako odměny. A ti starší se pak večer sešli ještě na klasickou zpívanou se spoustou kytar i jídla.
A jelikož zima ještě nepřešla a my zase nechcem uvítat jaro s rýmou, vyrazily jsme v půce března radši někam dovnitř - na skautský Maškarák, kde jsme si parádně zatancovaly, zahrly sppoustu her a tak vůbec... kdo chce vědět víc, ten se určitě mrkne do galerie na fotky a na Facebook na video:-)

Žádné komentáře:

Okomentovat